Happy Endings Chocolate Cafe

Home Design Hospitality Happy Endings Chocolate Cafe

Happy Endings Chocolate Cafe

client name

Happy Endings Chocolate Cafe

location

Bellandur Gate, Bangalore

project area

1,300.0 SQFT

project type

Cafe Interiors

project duration

5 Months

project Status

Completed

The premise was complete with white and chocolate combination for floor, ceilings, walls and tables.

The flooring was complete in a combination of white and brown tiles. The brown tiles divide the white tiled floor into two segments. The brown strip of floor leads directly to the cash counter which is reiterated with the brown colored ceiling.

The powder room has been tucked away into one corner which is accessible through pocket sliding door. The chef's pantry and storage along with the freezer area was tucked behind the display Bain-Marie and the cash counter area.

One of the seating segments at the corner was finished in wall panelling in the look of a dark chocolate with led lighting through each box highlighting the concept.

The entire area was set out with a games zone with bean bags seating at the front

Save

Save

Save

Save

Save