Residence at GKVK Layout

Home Design residential Residence at GKVK Layout

Residence at GKVK Layout

client name

Vishwas Shetty

location

Gkvk Layout, Bangalore

project area

5,400.0 SQFT

project duration

28 Months

project type

Residential

project status

completed

The building was designed to accommodate a joint family.

The site has roads on both sides and considering this attribute of the site, one could park a total of 5 cars and 2 os of 2 wheelers.

The entrance to the house was through a glass bridge over a waterbody finished in blue mosaic tiles. The temple tree at the corner brings in a lot of greenery into the open to sky court. The guest bedroom is on a intermediary floor between the stilt which houses an office room and parking and the ground floor.

The kitchen, living and the dining all have an open concept.

The first floor houses the parents bedroom flanked by a double heighted balcony. The younger son's room faces the road behind. Considering roads on both sides of the property, there is ample lighting and ventilation.

The top most floor hoses the elder sons room with walk in closet on one end of the room and a bathroom in split levels on the other end.

The other end of the gallery is the hames room with the home theatre system complete with acoustics.

Save

Save